رییس گروه سلامت مادران واحد جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: مادر باردار با بیماری زمینه ای (دیابت فشار خون بالا، بیماری کلیوی، بیماری ریوی، بیماری قلبی و عروقی، اچ آی وی مثبت و بیماری های تضعیف کننده سیستم ایمنی......) و چاق بیشتر از سایرین در معرض خطر ابتلاء به کووید ۱۹ است
رییس گروه سلامت مادران واحد جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: مادر باردار با بیماری زمینه ای (دیابت فشار خون بالا، بیماری کلیوی، بیماری ریوی، بیماری قلبی و عروقی، اچ آی وی مثبت و بیماری های تضعیف کننده سیستم ایمنی......) و چاق بیشتر از سایرین در معرض خطر ابتلاء به کووید ۱۹ است.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، ناهید فرامرزی افزود: استفاده از ماسک به حفظ فاصله فیزیکی با افراد الزامی است در فضاهای مشترک حداقل حضور را داشته باشد.
وی تصریح کرد: فراموش نشود که از قرار گرفتن طولانی مدت در فضاهای سرپوشیده اجتناب ورزیده و در زمان عطسه، سرفه حتماً جلوی دهان و بینی خود را با دستمال کاغذی بپوشانیده و در صورت تنگی نفس کاهش سطح هوشیاری یا درد مداوم قفسه سینه سریعاً به بیمارستان مراجعه کند
رییس گروه سلامت مادران باردار مرکز بهداشت استان، توصیه کرد: در صورت تولد نوزاد در مادران مشکوک یا مبتلا به کووید ۱۹ مراقبت از نوزاد طبق راهنمای بالینی در بیمارستان الزامی است.
وی اشاره کرد: سفر کردن برای خانم باردار با تجویز پزشک یا ماما منی ندارد بنابراین لازم است قبل از سفر زیارتی حتماً با پزشک یا ماما ملاقاتی داشته باشد.
ناهید فرامرزی،بیان کرد: خانم های باردارتوجه داشته باشند لازم است، داروهای مصرفی روزانه و مکمل های دارویی قرص اسید فولیک آهن و مولتی ویتامین را به همراه برده و مصرف نماید.
فرامرزی، افزود: خانم باردار نزدیک ترین واحد یا پایگاه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی منطقه اقامت خود را شناسایی کند تا بتواند در صورت نیاز سریعتر مراجعه نماید.
رییس گروه سلامت مادران باردار در پایان با تاکید بر اینکه خانم باردار قبل از نوشیدن آب به خوردن مواد غذایی از سالم بودن آن مطمئن شود و برای پرهیز از خستگی در ساعتی از روز ضمن استراحت از ایستادن و نشستن طولانی مدت خودداری کند.